Cum scap de Windows Genuine Advantage ?

Genuine Windows WGA    Ştiu că s-au mai scris articole pe acest subiect şi mulţi m-ar putea acuza de copiere şi poate că ar avea dreptate, dacă aş lua un articol aş da copy şi paste în acest post, eu însă nu am să fac aşa, am să vă spun toţi paşi ce trebuie să îi urmaţi pentru a evita apariţia acestui mesaj enervant, sau pentru a reuşi în caz că acesta vă apare deja să scăpaţi de el. Pentru început trebuie să vă spun că aceste metode ce le voi prezenta mai jos, sunt valabile doar pentru Windows xp.     
     Pentru a evită apariţia lui Windows Genuine Advantage Notification ar trebui să debifaţi [să renunţaţi la] Automatic Update în cazul în care Windous-ul dvs. nu este licenţiat, pentru această intraţi în Start>Setting>Control Panel>Automatic Update şi bifaţi Torn off Automatic Update. Dacă însă nu ai apucat să faceţi acest lucru şi deja aţi fost, victima” Windows Genuine Advantage, deşi unii recomandă instalarea unui nou Windows eu vă recomand alte metode prin care puteţi scăpa de acest mesaj mult mai uşor şi cu mai puţină bătaie de cap.      Vă întrebaţi poate care este cauza care a determinat apariţia acestui mesaj şi care este riscul la care s-a expus pc-ul dvs., ei bine o să vă spun pe scurt cauza, de risc nu pot spune nimic, acesta nu este unul major, deşi se poate că în timp unele software să nu mai funcţioneze corect.      Mai nou, cei de la Microsoft au băgat un update care e de-a dreptul stresant şi îţi dă şi crash la Windows dacă nu îl ai cu licenţă. Acest update se numeşte “Windows Genuine Advantage (WGA)” şi dacă aveţi automatic update pe on, sigur l-aţi instalat fără să ştiţi. Odată instalat, vă tot bâte la cap cu nu ştiu ce avantaje, ideea fiind să vă cumpăraţi o licenţă. Ei bine, ca să scăpaţi de toate problemele fără a da bani pe un windows nou, iată ce trebuie să faceţi:   Intraţi în:  1 C>Windows>System32 şi se dă click dreaptă >Rename la fişierele: WgaLogon.dll şi WgaTray.exe de exemplu Wy.dll şi Wz.exe moment în care ele nu mai pot opera.  2 C>Documents and Settings>All Users>Application Data>Windows Genuine Advantage şi se dă delete acestuia (Windows Genuine Advantage. În cazul în care în Documents and Settings nu vă apare folderul Application Data in All Users (acesta fiind foldere ascuns) va trebui în prealabil să intraţi în:  3 Start>Setting>Control Panel>Folders Options>View şi bifaţi aici aici la Hidden files and folders>>Show hidden files and folders o altă cale să ajungeţi la această opţiune, este aceasta:  4 C/Document and Setting/All Users. Apoi de sus din bara apeşi pe Tools>Folder Options>View.şi bifezi la Hidden files and folders >>show hidden files and folders>OK.. După ce aţi bifat-o va apărea şi Application Data în cazul în care acest folder nu apărea până atunci în All Users  5 Daţi Restart Pc-ului      O altă metodă e aceea de a instala şi rula un Software care vă poate scăpa mult mai uşor de acest mesaj, programul se numeşte RemoveWGA 1.2 si il puteti Downloda de AICI .
    Nu uitaţi să renunţaţi la Automat Update, după ce aţi scăpat de acest mesaj, păstrând această setare pe On riscaţi să vă apară din nou Windows Genuine Advantage Notification, aşa că dacă nu aveţi instalat pe Pc un Windows cu licenţă bifaţi Torn off
     Acest program sau metodă de mai sus, nu vă vor oferi licenţiere de Windows şi update-uri la zi, ci doar vă scăpa de notificare aceea enervantă, cel puţin pentru mine era, numită Windows Genuine Advantage Notification la fiecare restart, care vă anunţă, că aţi putea fi victima unei coruperi de soft şi vă sugerează să cumpăraţi licenţa.
  Sper că acest articol să vă fii ajutat să scăpaţi de Windows Genuine Advantage.

Va fost de folos? DA sau Nu
 
Reclame