Cum poti debloca contul de messeger

      gffggfAcesta esteal 3 lea articol  care tratează același subiect si anume, contul de Messenger care nu mai poate fi utilizat din diferite motive cum ar fi; blocarea prin introducerea in mod repetat a parolei, sau username gresit, blocării din lipsă de activitate, sau blocării din cauza anumitor probleme a celor de la Yahoo. Pentru a le citii apăsațAICI și AICI

O să vă descriu cât de amănunțit pot pași care trebuiesc urmați:
 
   Deschideți un Browser si tastați www.yahoo.com  dați click pe primul rezultat,  vi se va deschide pagina oficiala Yahoo. In partea stangă dați click pe Mail ( un plic) il găsiți și in dreapta sus, sau de asemenea puteți da click pe Sing in ( de sus), oriunde ați apăsa veți ajunge la același rezultat, se va deschide o  fereastră de autentificare,in care introduceți id-ul de messenger si parola (corectă) a contului blocat, după care dați click pe SING IN. Se va deschide o noua fereastră in care trebuie să introduceți codul captcha (corect),vi se va deschide o fereastra (Update your password recovery information) după care veți avea posibilitatea să editați o adresă alternativă de Yahoo mail, gen ion_blocatu@yahoo.com pe care  să o țineți minte aici va vor fii trimise informațile necesare deblocării contului pentru care a fost creată. Click pe Save&Continue. Urmatorul pas este acela de a schimba vechile intrebări de siguranță la care probabil nu mai stiți răspunsul.Click pe Save&Continue și veți intra in Mail. Tot ce vă mai rămane de făcut este să v accesați id-ul de Messenger și acesta ca prin minune se va deschide, iar dacă minunea nu se petrece incercați si soluYAHOOțiile din articolele anterioare AICI, AICI, si noul articol AICI puteți cere in ultima instanță ajutorul celor de la Yahoo apasand AICI.
    Vă astept comentariile indiferent de rezultat, iar dacă stiți și alte metode de a rezolva această problema vă rog sa le impartașiti și altora.
URMĂRIȚI ACEST VIDEOTUTORIAL DACĂ VREȚI SĂ STIȚI CUM PUTEȚI TRIMITE MAI CELOR DE LA YAHOO !
 
Va fost de folos? DA sau Nu
 
Reclame