Cum deblochezi ID-ul de Messenger cu ajutorul celor de la Yahoo

Semnul-intrebarii-5hhhhgg    In ciuda celor 3 articole anterioare scrise ,,Cum deblochezi contul de Messenger când nu știi răspunsurile intrebărilor de sigurantă”,sau ,,Cum poți debloca contul de messeger, sau ,,Cum accesezi contul de Yahoo cu ajutorul Facebook, se pare că unii dintre voi nu au reușit să își deblocheze conturile de Yahoo, s-au limitat in a-mi trimite mail-uri cu ,, Deblochează-mi si mie contul de messenger te rog! ”, sau ,, Cum fac să le trimit și eu mail celor de la Yahoo?,, Pentru toți aceștia și nu numai, m-am decis să scriu acest articol prin care o să explic de ce nu le pot eu debloca conturile,
 
1 Pentru că nu sunt Hacker
2 Pentru că unii dintre voi nu imi dati id sau parola
3 Pentru că unele conturi sunt blocate din diferite motive.

     In unul dintre articole vă rugam să incercați să vă logați de pe alt dispozitiv de pe care ati mai făcut-o, unii reusesc să se logheze de pe telefon, dar de pe laptop sau PC nu, altii reusesc să se logheze din țară, dar când incearcă din strainătate nu mai reusesc, deși știu parola și id-ul. Pentru toate asta ,,exista o explicatie’‘, (secretul sta in lipsa cookie-urilor de pe dispozitiv, de pe care incercați să vă logați), se intâmplă uneori ca cei de la Yahoo să interpreteze incercarea de a te loga de pe un alt dispozitiv ca o tentativă de ,,spargere a contului”, o incercare de compromitere si atunci sunteți intrebați unele informații suplimentare despre acel cont si aici intervine problema, unii nu au adresa de mail alternativă, dacă o au aceasta este blocată, sau nu iși mai amintesc parola s.a.m.d., apoi vin intrebarile de siguranță la care puțini mai stiu răspunsurile. Pentru norocosii care mai au acces incă la contul lor de oriunde ( de pe PC-ul de la serviciu, de la un amic, de pe mobil, tableta, etc.), le recomand să iși schimbe intrebările de siguranță, dacă nu știți cum citiți AICI. Dacă ați citit aceste 3 articole AICI, AICI, AICI și nu ați reusit să il recuperați, mai aveți câteva posibilitați, deși am mai facut-o astăzi am să vorbesc detaliat despre cum vă puteși adresa celor de la Yahoo, e de ajuns cum spuneam și in articolele trecute sa apăsați AICI deși după numarul celor care m-au intrebat ,, Cum să iau lagătura cu cei de la Yahoo, imi dau seama că trebuia să scriu mai explicit și așa am să fac. Apăsați AICI pentru a intra pe pagina celor de la YAHOO. ATENTIE mail-ul trebuie scris in limba engleză, (dacă nu vă descurcați, folosiți Google Translate, sau alt program de tradus, eu vă recomand QTranslate). După ce intrați pe pagina Yahoo Help Center completați câmpurile in funcție de problema pe care o intâmpinați, dat fiind insă că vorbim de id-ul de mess la care nu mai avem acces vă sfatuiesc să completați ca in fig.

1.Select a product- MessngerFGG-vert
2.Select a version- Versiunea de mess. pe care o aveti
3.Select a category- Passowrd and sing in
4.Select a sub-category- sing in fails, at login yahoo. com
5.Briefly tell us how we can help – Scrieti ,, I can not access my yahoo account
6 Apasati – Enter
7. Apasati – Email a Support Agent  ( in josul pagini)

      Dacă ați făcut intocmai vi se va deschide incă o pagina unde va trebui să completati câteva câmpuri ( să faceți o mică descrie a problemei voastre , să le spuneți ce mesaj de eroare primiți, puteți face si un print sceen, să le scrieți id-ul contului cu care aveti probleme, si sa le sugerați o adresă de mail unde să puteți fi contactați (vă recomand să vă faceti o adresă gmail). NU UITATI mail-ul trebuie scris in limba engleza, după ce ați completat formularul apăsați Send ( din josul pagini) dacă nu primiți raspuns INSISTAȚI, chiar dacĂ primiți un raspuns nefavorabil reveniți cu mai multe amanunte despre acel cont, scriți tot ce vă amintiți, chiar si useri pe care îi aveați in lista.

    Dacă se intâmpla ca formularul să fie sub altă formă, am să vă las mai jos câteva sugesti.

1. Name:(Optional)–> aici puneți ce nume doriți voi (Nu este necesar ca numele să corespundă cu numele dumneavoastră real)!!!
2. Yahoo!ID:–> treceți ID-ul cu „problemă” cel pentru care doriți să efectuați recuperarea!!!
3. Date of Birth(mm/dd/yyyy)–> nu contează ce dată de naștere treceți important este să nu treceți date de naștere ale MINORILOR!!!
4. Zip/Postal Code–> nu contează ce cod poștal treceți, pentru România codul poștal este compus din 6 cifre, treceți ce cod poștal doriți oricum pe ei nu îi interesează, dar dacă vă este frică puteți să treceți codul poștal real cel pe care îl aveți acum din 6 cifre, oricum dacă aveți un Id mai vechi să zicem cam de 6-7 ani în România la acea dată un cod poștal era compus din 5 cifre, între timp sa ajuns la 6 cifre, deci oricum nu or să se „pupe”, dar așa cum spuneam pe ei nu-i interesează atât de mult acest aspect!!!
5. Alternate Email Address (Optional)–> Aici fiți un pic atenți, foarte multe persoane când și-au făcut un ID de yahoo la acea dată nu dispuneau de încă o adresă de E-mail, pentru că era pentru prima dată când își făceau un cont de yahoo și prin urmare nu aveau de unde să mai aibă o adresă de e-mail, deci dacă doriți puteți să nu treceți nici o adresă de e-mail (aici nu este obligatoriu)!!!
6. Do you have access to the Alternate Email Address?–> Dacă nu ați trecut nici o adresă de E-mail nu bifați acel pătrățel de sub această întrebare, dacă ați trecut o adresă de E-mail la punctul 5 și acea adresă este activă atunci bifați acel pătrățel!!!
7. Security Question–> Aici ve-ți completa cu următorul răspuns: I don’t remember! Dacă voi sânteți 100% siguri că știți care este întrebarea de siguranță puteți să scrieți acea întrebare, eu nu vă recomand, lăsații pe ei să vă trimită acea întrebare prin E-mail și voi o să le trimiteți doar răspunsul la acea întrebare, eu așa am făcut pentru că chiar nu-mi mai aduceam aminte ce întrebare mi-am ales, dar când mi-au trimis întrebare am știut instantaneu și care era răspunsul, chiar dacă făcusem acel acount în urmă cu 3 ani și ceva !!!
8. Security Answer–> Aici se completează exact ca la Punctul 7:I don’t remember!!!
9. Security Question #2 (If Applicable)(Optional)–> Nu se completează, rămâne LIBER !!!
10. Security Answer #2 (If Applicable)(Optional)–> Nu se completează, rămâne LIBER !!!
11. Location: (Optional)–> Aici ve-ți completa:United States (in english) versiunea „continentală” de Yahoo, noi de obicei folosim versiunea americană !!!
12. Subject:–> Aici selectați din acea listă:Sign & Registration – Other not listed!!!
13. Additional Information–> Aici puteți scrie ce anume doriți de le ei cu cuvintele voastre de exemplu: „Am șters din greaseală Id-ul:… (scrieți ID-ul pe care doriți să-l recuperați) și am nevoie de parolă , nu mă mai pot loga”.Sau: „Am uitat parola, nu mă mai pot loga, am nevoie de parolă”. Sau: „Am intrat ieri pe acest Id (scrieti ID-ul) și astăzi nu mai pot intra, imi spune că nu e bună parola, am nevoie să-mi trimiteți parola”… etc, sau ce credeti voi că este necesar dar cât mai simplu și la obiect, dați-le de înțeles ce anume doriți de la ei. Tot ce scrieți la această rubrică scrieți în LIMBA ENGLEZĂ, dacă nu vă descurcați folosiți Google Translate și apoi cu Copy/Paste aduceți aici textul tradus !!!
14. Email Address:–> Aici treceți adresa de e-mail cu care ve-ți comunica cu ei, orice adresă de e-mail valabilă (a unui coleg,a vecinului,a unui prieten, a amantului/amantei…etc)Pe această adresă de E-mail ve-ți primi de la ei prima dată „Întrebarea de Siguranță”, voi o să le trimiteți răspunsul la întrebarea de siguranță apăsând pe Reply, și dacă răspunsul la întrebarea de siguranță este corect ei or să vă trimită înapoi parola cu care vă puteți loga!!! Practic voi o să le trimiteți lor 2 email-uri iar ei o să vă trimită vouă tot 2 email-uri. Este necesar să așteptați aproximativ 1-2 zile sau poate 3 zile pentru un raspuns !!!
15. Confirm Email Address–> Mai scrieți odată adresa de email pentru confirmare.(cea de la punctul 14) !!!
16. Type the code below–> Aici treceţi codul care vă apare acolo pe ecran !!!
17. Submit–> Înainte să apăsați pe acest buton mai verificați încă odată toate rubricile de mai sus să vedeți dacă nu ați sărit una din ele.
Din momentul în care ați apăsat pe Submit toate datele de mai sus vor pleca către Yahoo sub forma unui E-mail.
IMPORTANT: Acea parolă pe care v-o trimit cei de la Yahoo este valabilă doar pentru O Singură LOGARE. Asta înseamnă că imediat după ce ați intrat în contul dumneavoastră, adică după ce va-ți logat acolo pe pagina dumneavoastră unde citiți voi e-mail-urile, vă duceți imediat și vă SCHIMBAȚI PAROLA!!! Mergeți în stânga sus unde scrie Hi..(Numele Vostru), apăsați pe săgeată în jos, și de aici selectați Acount Info, aici o să vă ceară iarăși parola (o scrieți pe cea pe care v-au trimis-o ei), aici pe acestă pagină (Acount Info) dați click pe Change your Password, iar aici o să trebuiască să completați 3 rubrici: În prima treceți actuala parola care tocmai ați primit-o de la yahoo, în cea de-a doua scrieți noua parolă pe care doriți voi să o aveți, iar în cea de-a treia mai scrieți odată noua parolă pentru confirmare.
URMARIȚI ACEST VIDEOTUTORIAL
      Dacă nu vă schimbați parola la prima logare, la cea de-a doua logare acea parolă trimisă de ei nu mai este valabilă !!!
Va fost de folos? DA sau Nu